Nou de la Microsoft Edge - generatorul de imagini AI al lui Bing

Microsoft Edge aduce la îndemâna ta generatorul de imagini AI al lui Bing


Ești obosit să sari între aplicații și programe? Nici o problemă, cei de la Microsoft Edge au soluția! Cu cel mai nou feature al lor, poți genera artă AI personalizată chiar din browser.

Disponibil pentru utilizatorii de desktop, Bing Image Creator generează patru imagini în răspuns la un prompt (de exemplu, "smartphone cu un husă groasă dar cu ecranul spart"). Dacă ai deja acces la acest feature, trebuie mai întâi să îl adaugi în sidebar-ul Edge, sau fâșia de iconițe de-a lungul marginii dreapta a unei ferestre sau tab-uri de browser. După aceea, începerea este doar un clic departare în sidebar.

Dar noile opțiuni de editare a imaginilor sunt la fel de utile, dacă nu mai mult. Poate nu creezi prezentări sau scrii articole care necesită imagini personalizate, dar probabil colectezi fotografii, notițe și alte informații pe care ți le trimiți pe diferite platforme pentru a le ține la îndemână. Funcția Drop a lui Edge îți oferă un loc central pentru a le aduna pe toate. De asemenea, accesibilă prin sidebar, va trebui să te loghezi într-un cont Microsoft pentru a începe. După aceea, poți accesa tot ce ai încărcat pe orice dispozitiv.

În plus, dacă dai click dreapta pe o imagine în Edge, vei vedea o nouă opțiune, Editare imagine, care deschide o suprapunere în browser cu imaginea selectată. Ajustări precum rotire, filtre de culoare, croire și multe altele sunt disponibile, cu posibilitatea de a salva produsul final după ce ai terminat modificările.

Mai multe detalii despre aceste funcții și altele, inclusiv actualizări ale setărilor de economisire a energiei, le poți găsi în postarea Microsoft care le anunță. Și dacă încă nu e de ajuns pentru tine, poți să explorezi preview-ul Workspaces în Edge, care a fost lansat săptămâna aceasta și permite crearea de colecții de tab-uri ce pot fi împărtășite între grupuri de oameni.